Fredag ​​den 11. november 2011 stoppede mit mest ungdommelige barn (9) og jeg for en bøjet underskrift på vores vej, da vi gik ud Löydä työntekijä på en kort hjortejagt om natten. Vi sagde tak til Mesteren for den potentielle chance for at jage sammen og bad om hans vejledning. Vi bad ligeledes om, at vi kunne have en frugtbar jagt eller lære noget, der ville bringe os en smule nærmere en effektiv jagt, og at vi ville have en beskyttet jagt.

Korte jagter er Johdon suorahaku vidunderlige, mens du jagter hjorte med dine børn.
Da vi kom på stand og sæt, havde vi under 40 minutter, indtil “Chase Closures”-planalarmen ville begynde at vibrere på min telefon. Ikke meget tid – nogle kunne have savnet den åbne dør og troede, at det ikke fortjente den kvart mile klatre der for at jage efter den korte periode. Mange års involvering har trænet mig i at komme derud – set i lyset af, at du positivt ikke vil skyde et rådyr, hvis du overbeviser dig selv om ikke at jage, når du har den åbne dør.

Husk dine børn for den dynamiske cyklus – coach dem igennem den.
Jeg talte med mit barn omkring 4 steder, vi kunne gå til, der var sat op til to personer. Jeg lod ham vide, at en af ​​dem, vi formentlig burde regne med, var alt for langt væk på den modsatte side af gaden i den tid, vi havde brug for at jage – det ville tage os for lang tid overhovedet at tænke på at slentre rundt der – så det efterlod os med 3 valg på vores vejkant. Han regnede med, at vi burde gå til et af vores bagerste hjørner og anbefalede SW-hjørnet. Jeg lod ham vide, at jeg var enig i, at vi burde gå til et af vores hjørner, men på grund af vindretning tænkte jeg, at det andet hjørne – SØ-hjørnet kan være bedre – så vi indvilligede i at gå til SØ-hjørnet.

Sæt dine børn i arbejde, mens de er på jagt – gør dem ideelt set til en del af jagten.
Jeg stiller så mit barn til ansvar for at ringe. Inden vi gik ud, havde jeg tilladt ham at vælge mellem kun brunstdåsen eller hele rystearrangementet. Han besluttede at gå med kun brunstdåsen. (Havde jeg været adskilt fra alle andre, ville jeg have valgt at ryste på grund af bukke, der hørte det fra længere afstand – timingen var passende for ENHVER opkaldstilgang, så jeg respekterede hans beslutning.)

Skift strategier, så de passer til mere begrænset jagt.
Da vi kom på stand med så lidt jagttid tilbage, ryddede jeg op for mit barn, at vi højst sandsynligt ikke skulle stå ved møllen 20-30 minutter før vi ringer – snarere ville vi stå omkring 5 minutter. (Vi havde ydet en tapper indsats for at snige os ind – bevæge os lidt – holde pause og mærke lidt – bevæge os lidt – så vi virkede som rådyr i modsætning til folk, der rejste gennem skoven.)