Σε αυτό το άρθρο, αναφέρομαι σε σεξουαλικά ένοχα πάρτι στους αντρίκους αυτός, αυτός, δικός του. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Οι escortnews περισσότεροι παραβάτες του σεξ, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, είναι άνδρες. και κάνει τη σύνθεση του άρθρου πιο απλή. Ο χρήστης πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι όλα αυτά που συνθέτω ισχύουν επίσης για τα ένοχα γυναικεία σεξουαλικά πάρτι, τα οποία αποτελούν περίπου το 2% του πληθυσμού των σεξουαλικών παραβατών στην Αμερική.

Καθώς μένω εδώ παρακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ειδήσεων σε ένα συγκεκριμένο ειδησεογραφικό κανάλι, ακούω μια δυσάρεστη κυρία να αρχίζει να αναφέρει μετρήσεις σχετικά με τα σεξουαλικά ένοχα πάρτι που είναι φρικιαστικά! Με κάνει να σκέφτομαι εσωτερικά: “Αν υποθέσουμε ότι είναι τόσο επικίνδυνα, για ποιο λόγο τα αφήνουμε πίσω στην πόλη; Για ποιον λόγο δεν τα προστατεύουμε για πάντα; Στην περίπτωση που σχεδόν όλα τα ένοχα σεξουαλικά πάρτι ξανά- ενοχλώ, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τους αφήσουμε να βγουν από τη φυλακή στο μέλλον». Και αυτή η λογική με οδήγησε στην #1 έρευνά μου: Για ποιο λόγο θα λέγαμε ότι το κάνουμε;

Στο σημείο που η κυρία στην εκπομπή ειδήσεων άρχισε να χαζεύει τις μετρήσεις της, τις σκέφτηκα για να τις επιβεβαιώσω. Εδώ ήταν οι υποθέσεις που έγιναν: το 90% των παραβατών του σεξ θα ξαναπροσβάλει. Το 90% των σεξουαλικών αδικημάτων θα διαπράξουν άλλη σεξουαλική αδικία σε 3 χρόνια ή λιγότερο. Οι παραβάτες του σεξ δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν. Όλοι οι κακοποιοί παιδιών είναι παιδόφιλοι. Η κύρια θεραπεία που λειτουργεί για τους παραβάτες του σεξ είναι η εκτέλεση.

Σκέφτηκα αμέσως ότι υπήρχε κάποια συνεννόηση εδώ. Σκέφτηκα χωρίς αμφιβολία ότι η δημόσια αρχή έκρυβε κάτι από εμάς και επέστρεφε τους αδίκους του σεξ πίσω στο λαό για κάποιο κακό λόγο. Ακόμα στον αέρα για να το δουλέψω γρήγορα και να αναφέρω αυτά τα δεδομένα σε εσάς, τους ανθρώπους γενικά.

Συγκλονιστικά, εντόπισα ένα σχέδιο που ελήφθη υπόψη. Ωστόσο, δεν είναι αυτό που νομίζετε. Οι πισώπλατες μαχαιριές κατέληξαν να είναι μέσα ενημέρωσης. Έγγραφα, συνδέουν οργανισμούς, περιοδικά και, παραδόξως, δημόσιους οργανισμούς. Φαίνεται ότι το να φτιάχνεις την είδηση παρά να αναφέρεις την αλήθεια είναι περισσότερο καταλυτικό. Τα μέσα ενημέρωσης προσέχουν σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό τους θρύλους και τις λανθασμένες κρίσεις που αφορούν αυτούς τους ανθρώπους. Διαστρεβλώνοντας τα δεδομένα μακροπρόθεσμα, τα μέσα ενημέρωσης είχαν την επιλογή να μεταδώσουν επαρκή αντίληψη στο ευρύ κοινό μας ότι η απλή ειδοποίηση του όρου ένοχος σεξ στην οργάνωσή τους αυξάνει τις αξιολογήσεις. Οι διευρυμένες εκτιμήσεις σημαίνουν επιπλέον δολάρια προώθησης. Δεδομένου ότι είμαστε πρόθυμοι και θέλουμε πραγματικά να περιφρονούμε τους αδικημένους του σεξ, είμαστε επιπλέον υπεύθυνοι για τη διάδοση αυτών των μύθων.

Τα σεξουαλικά ένοχα πάρτι είναι από τα πιο φρικτά από τα πιο απαίσια του ευρύτερου κοινού μας. Μας αρέσει να μην τους αντέχουμε. Δεν θα καταλήξω σε κανέναν εξορθολογισμό για αυτούς, για παράδειγμα, «είναι παρεξηγημένοι άνθρωποι» ή είναι «αποτέλεσμα του ευρύτερου κοινού τους». Δεν είναι. Είναι διαστρεβλώσεις με ψυχικές ελλείψεις που αποφάσισαν να διαπράξουν αδικήματα της πιο αποκρουστικής φύσης. Είναι εξασθενημένα άτομα που χρειάζονται θεραπεία, αλλά όχι στον τρόπο με τον οποίο αφανίζεται ένας ασθενής. Αντίθετα, εξαφανίζονται με τον τρόπο με τον οποίο εξασθενεί ένας εθισμένος στα φάρμακα ή αλκοολικός.

Οι φαντασιώσεις και οι λανθασμένες κρίσεις που περιλαμβάνουν ένοχους σεξουαλικών πάρτι συνήθως επιφέρουν μια γενίκευση ενός γκριζαρισμένου ηλικιωμένου ατόμου που κρύβεται πίσω από έναν θάμνο και λοξοδρομεί τους νέους σε μια περιοχή αναψυχής και προσφέρει μια τσέπη με γλυκά (όπως στο: «Έχω μερικές λιχουδιές στην τσέπη μου νεαρή κοπέλα, απλά μπείτε μέσα και πάρτε λίγο.”) Πραγματικά, αυτό το είδος αδικήματος είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο. Τα περισσότερα θύματα παιδιών θα δεχτούν επίθεση στο σπίτι τους ή στο σπίτι ενός εμπιστευμένου συντρόφου ή συγγενή. Τα περισσότερα θύματα επίθεσης θα δεχτούν επίθεση από έναν σύντροφο ζωής ή θα τα εμπιστευτούν σε σύντροφο. Ωστόσο, διαδίδοντας τις φαντασιώσεις, τα μέσα ενημέρωσης και ο συνολικός πληθυσμός μπορούν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους να έχουν μια βελτιωμένη προοπτική σχετικά με το αίτημα των πιο προφανώς τρομερών ειδών τιμωρίας. Είναι πιο απλό να αποκρούουμε το πιο παράξενο από το άτομο που γνωρίζουμε και αγαπάμε. Κάνοντας αυτό, σύμφωνα με το Ίδρυμα Hindman, έναν ευρέως αντιληπτό πρόδρομο στη θεραπεία των θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης, “προκύπτουν πολυάριθμα ζητήματα με την τοποθεσία, το κατηγορητήριο και το συμβούλιο των σεξουαλικών ενόχων μερών”.

Επομένως, θα πρέπει να εξετάσουμε τις τρέχουσες πραγματικότητες σχετικά με τα ένοχα σεξουαλικά μέρη.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, «Οι σεξουαλικοί ένοχοι ήταν πιο αβέβαιοι από τους μη σεξουαλικούς ενόχους για να συλληφθούν εκ νέου για οποιοδήποτε αδίκημα: το 43% των ενόχων σεξουαλικών κομμάτων έναντι του 68% των συμμετεχόντων που δεν ήταν ένοχοι για σεξ». Θυμάστε, ο θορυβώδης δημοσιογράφος είπε ότι ήταν 90%. Από πού βρήκε αυτή την πραγματικότητα; Για την ακρίβεια, το έφτιαξε. Δεν βρήκα θετικά αποδεικτικά στοιχεία που να βοηθούν την περίπτωσή της. Για να ειπωθεί η αλήθεια, οι πιο νόμιμες οργανώσεις που παρακολουθούν αυτές τις μετρήσεις δεν υποστηρίζουν την υπόθεση ότι οι “περισσότεροι” ένοχοι σεξ θα προσβάλλουν εκ νέου.

Το Agency of Equity αναφέρει περαιτέρω ότι, “Σε περίπου 3 χρόνια παράδοσης, το 2,5% των παραδοθέντων επιτιθέμενων συνελήφθησαν εκ νέου για άλλη επίθεση.” Επίσης, σε ό,τι αφορά τα κατσικάκια, αυτό αναφέρουν «Αναμενόμενο